first time

Salam..siapa pernah bersalin dekat hospital ppum ye??nk tnye kos bersalin normal and czer..

1 Balas

Sye bersalin di ppum 23 july. Sye ada gdm dan gbs. Bersalin normal, anak kuning tp x sampai kena lampu. Warded 4h 3m, kos total bersalin dlm 800+. Sye x de ambil apa2 ubat induce.

4y ago

Yekew..alhmdulillah,tp july blom start deposit 1k kn??sekarang 1k deposit..sy pon ada gdm under diet control..hehe ada tips kew brsalin normal n xamik induce..