Susu badan

Hi mommies. Boleh saya tahu berapa trimester saya akan mula ada susu badan ya? Sebab ada org kata boleh pump awal2 supaya breasts takkan jadi bengkak. Any tips ☺️

8 Balas

sape la yg ajar awak ye...lps brsalin br bole. pam.. sblm brsalin xkisah la minggu ke brapa even dh ada susu, klu pam rahim akn mengecut... bole keguguran dan sbgnya... mcm kita tngh menyusu la, msti rahim akn terasa nyeri mcm. senggugut... ms tu la rahim mngecut... pam awal pn cmtu bole kecutkan rahim... keguguran atau bersalin awal la jwbnya