T2 masih tidur terlentang

Mcmana ye nak elakkan tidur terlentang? Dah letak bantal kiri kanan & ada bantal peluk. Kalau sedar mlm2 dah terlentang 😅 ada tips x

4 Balas

Sama laa.. Letak banyak bantal kiri kanan depan blakang, sbelum tido mengiring dah.. Sedar2 terlentang.. Mengiring balik, sedar2 terlentang Lg.. Hahahaha nak Wat camne, mende xleh kawal 😂😂😂

pernah terbaca artikel klu tdo terlentang dalam 1-2 jam je xpe lg, jgn lebih dpd tu. Huhu tp sbnrnya time prgnnt ni tdo terlentang la paling selesa kan😖😖

Itu normal sis sbb diluar kawalan kita…saya pn mcm tu bgun2 tau2 da terlentang 😅😅😅

2y ago

Tak bleh nk buat apa mmg akan terlentang gak…😂😂😂 nak2 masa 3rd tri lagi la…kalo x tido betul2 hujung katil ngadap dinding pastu suruh husband tido sblah jgn bg ruang…haaa yg ni confirm tak terlentang…penah buat pastu rimas 😆😆😆

sorry saya X pernah tahu menahu,, kenapa X boleh tido telentang ya?

2y ago

terima kasih telah menjawab soalan saya..TQ ya 😻