makanan apa membantu kurang alahan

Hi mommies.. bole bantu mknn apa yg bole kurangkan alahan. Usually awl pg sy dh muntah2 n bnd bersifat bau2an lg kerap sy muntah. Sy cuba minum susu kambing tp still xmbantu sepenuhnya. Kandungan sy sudah msk 3bln, tp alah still ada.

2 Balas

Mmg klu dh alahan gitulah gayanya dik. Samalah mcm saya. Nnt boleh try kunyah kismis @ badam dr mkn yg masam2

4y ago

😉

Makan mknan yg msam 2 kak ,buah mempelam ke atau mkn buah buahan je