pampers newborn

Hello mommies ? ... Biasa utk newborn baby , pampers dia kita kena sediakan berapa banyak ye ? Perlu tak beli satu/dua pack ? Sebab generally kita tau kulit baby kita lain2 jadinya kita kena try and error , saya takut membazir kalau invest banyak untuk pampers newborn ... Apa pendapat mommies ?

13 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Saya beli nb drypers mula2 satu pek je..sbb x tau saiz bby.. tp lahir bby kecil..sy beli lg satu pek nb saiz..tp tukar jenama mikubi sebab nak jimat..bby gune banyak pampers

Blh beli saiz NB [email protected] pack dlu. Sbb xtahu berat baby berapa. Kdg baby kecil je blh pakai lama saiz NB. Tp stgh diapers saiz S pon dh blh pakai sbb xbesar mana pon.

VIP Member

Cuba tgk aeon big..sy smlm gi kt aeon big bdr tun hussein onn..pet2 saiz s,m,l,dan xl 2 keping diorg jual rm2..boleh la cuba..

Saya beli 1 pack je dulu stanby . Takut baby tak ngam jenama tu . Leh lah tukar laennn

Saya beli pampers drypers wee wee dry size S, tak besar mana pun lebih kurang jaa .

Beli nb yg pek kecil sbb tak tau kulit baby mcm mna

1pek je...sbb bby cpat besar...

Sy beli 1 pack je. Sbb bby cpt besar. Lgpun ms pantang nti baby kerap tukar diapers.

VIP Member

sy beli drypers 1pack je dlu..

VIP Member

1 pek