Pampers newborn

Saya nak tanya, utk newborn pampers mana yg sesuai ye? Nak kena try error ke? Ada yg kata beli yg murah je, jgn biasakan pakai mahal.. mcm mna ye? Tapi nak try and error tuu hmm. Buntu laa #firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Saya apply free sample drypers, mamypoko, huggies etc. Mana yg ngam baru saya beli. Asalkan baby takda rash or bocor time pakai. Tp ada brand sample dia beri sikit nau, drypers bagi 1 pax. Pampers nb ni sekejap je pakai sbb baby cepat besar (depends on tumbesaran baby). So jgn beli sekali banyak pax. Tak sampai brp bulan nanti dia dah tukar size S.

Ya kena try and error😊. Awak pilih je apa yang awak rasa nak cuba. Tiada istilah mahal atau murah 🤭yang penting pampers tu sesuai dengan anak kita. Kalau anak saya pakai petpet dan Applecrumby.