Kepanasan

Hello mommies.. besok sya da masuk 34w.. ada x mcm sya, tiap tengah mlm smpai la ke subuh, ke pagi rasa panas smpai susah nk tdur.. ada apa tips nk kurangkn rasa panas tu ya..

8 Balas

sama saya.. siap pakej batuk + terkencing sekali. ni skrang ni dok tgh batuk yg tk boleh nk tahan. sampai rasa tk cukup nafas di buat nyaa

2y ago

jumpa, tpi doktor hanya bagi 2 jenis ubat saja. sbb saya gdm, jdi hnya ubat tertntu ja yg boleh makan. tu pun sekali . habis tu dah tk boleh.