Minta Pandangan

Hello mommies... Baby sya baru 4 days.. Tapi kencing and berak sehari sekali.. Ada cara tak untuk masalah ni.. Tanya doktor.. Kerapkan susu.. Masalahnya memang baby banyak menyusu.. Tapi tetap juga begitu

2 Balas

Kencing sekali dahaja ke sehari? Kalau berak normal sekali sehari...nnti akan kerap berak bila baby nak dkt sebulan..tapi kencing tu rasanya bkn sekali sehari...

Kalau mcm tu xnormal sis. Sis bole try pump utk tgk susu sis cukup x. Kalau belum byk try topup dgn susu formula utk sementara takut baby lapar nanti