Milk timing and tips for tambah susu badan ?

Hi Mommies, nak tny baby sy Baru 22 days. Sy bg susu FM Sbb susu badan kurang sngt. Dlm 1 hari just dpt 1 oz tu pun sometimes tak sampai ? Kalau ada tips utk tambah susu badan pls share with me ?? and then mommies bg susu FM kat baby brp jam sekali ye ? And brp oz mommies bg kat baby ? Thank you in advance ??

1 Balas

Cuba awk minum susu arrayyan kurma hazel delima. Susu tu sesuai utk milkbooster dn utk ibu mengandung. sy pun tgh amalkn sbb tgh preggy 27 mggu