Baby 3 month.

Hi mommies, baby sy 3 bulan. Tp nak df susah nye. Menangis2. Kadang2 terpaksa pam bagi guna botol. Sebab ape die xnak df ye? And macam mna nk bg die df semula.?

4 Balas

anak nipple confius atau fasa nursing strike. kerapkan skin to skin dengan anak. offer anak susu masa anak tak lapar sangat atau masa tgh mamai. cari posisi menyusu yang ibu dan baby selesa. kalau sebelum ni menyusu posisi duduk, ubah menyusu posisi baring pulak. malam menyusu okay tak?