DF malam 1x

Assalam, mommies. maaf.. nak tanya and minta tips. Kalau balik kerja, malam tu kan kita df macam biasa kan. kalau last df dalam pukul 11 or 12 malam, then sy dream feed baby around 3 am, ok tak? so sepanjang malam tido tu, pukul 3 je sy bangun untuk df. then bfore pergi kerja 630am sy df baby.

2 Balas

usia baby awak? kalau baby awak kurang berat badan seeloknya jangan skip penyusuan pada waktu malam. sebab waktu malam hormon susu sgt tinggi dn bagus utk kenaikan berat badan baby

4mo ago

sama2 awak🌻

baby umur berapa awak?

4mo ago

baby baru masuk 3m