Baby tidur

Hi mommies.. Baby saya 8 bulan dah. Tidur malam lebih kurang jam 7 ke 8 malam. Biasanya jam 8 la. Lepas saya solat maghrib. Awal sangat ke baby tidur? Ke ok je waktu tidur dia?

2 Balas

mcm anak sy umur 8b21h rutin tidur 11am - 12:30pm 4pm - 5pm 9pm - 6am 7am - 9am nanti makin lama tidur dia akan berubah².

11mo ago

Terima kasih sis sudi share. 🤗

klu siang dia x tidur, normal bg sy. ini routine tidur bby sy sejak 8m. pagi: 10am - 12pm ptg: 3pm-5pm mlm: 9pm-7am

12mo ago

sama2. time tidur bby sgt penting utk minda dia. so sy mmg jaga betul2 waktu tidur dia.