Wanita yang berumur dalam lingkungan 20 - 40 tahun ramai terkena Kanser Payudara!

Hi Mommies, anda tahu tak bahawa sekarang ramai wanita sering dijangkita kanser payudara? Baru-baru ini, jumlah pesakit semakin meningkat dalam kalangan wanita bawah 40 tahun. Di artikel ini (https://my.theasianparent.com/tanda-tanda-kanser-payudara) Dr. Aqilah Othman turut menyenaraikan beberapa tanda-tanda kanser payudara iaitu: 1. Ada benjolan pada payudara. Ia sukar dikesan jika ia hanya diperiksa sendiri di rumah pada tahap awal. 2. Jika boleh dirasa sendiri, biasaya ia sudah berukuran lebih daripada 1.5 hingga 2.0 sentimeter. 3... Jom baca selanjutnya dengan menekan link di atas.

Wanita yang berumur dalam lingkungan 20 - 40 tahun ramai terkena Kanser Payudara!
2 Balas

Nauzubillahi minzalik

🥺