Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!

Mommies, anda mungkin pemenang bertuah kami bulan ini untuk bawa pulang produk Babyhood bernilai sehingga RM1,088! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-babyhood-produk/1720

Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!
897 Balas

Hari 4 (19/11/22) .haha gigih cari balik komen semalam sebab lupa dah hari keberapa log in . Masih disini saya memang hari2 buka app asianparent sebab nak tgk aktiviti / tumbesaran anak hari setiap hari tu buat apa hehe

Day 1 : 15/11/2022 Hari pertama, pertama kali ikut peraduan. Semoga dipermudahkan urusan ibu-ibu semua. Fasa mengandung ni, banyak moment yang ibu kena hadap sendiri, semoga sentiasa kuat demi anak dan keluarga.. 🥰

Hari 1 (20 Nov 2022) Saya berasa tertarik dgn tawaran Babyhood Malaysia yg memberi peluang utk mendapatkan hadiah menarik!! semestinya dari produk Babyhood Malaysia.Omg... 😱 x sabar Nye,hrp sy org bertua itu..hehe

Hari 4 (20 November 2022) Hari Ahad yang indah, moga memberi tuah buat anakanda kami. Kami tak sabar menanti kelahirannnya Disember ini, moga segala baik-baik sahaja buat semua ibu-ibu hebat di sini. Semangat! 🌹

Hari 2 (25 November 2022) masih tidak blh tidur. sakit bahagian pinggul menyucuk2.. pusing kiri sakit, pusing kanan pon sakit.. baby dah 37week ++.. sabar la ckit lagi bby dah nak keluar. tp sentiasa kena berjaga2,

2y ago

Hari ke-11 (4/12/22), makin excited menanti kelahiran baby dec22 umi.. moga ada rezeki baby dec22 umi ❤️❤️❤️

Hari 1(17 November 2022) Semoga ada rzki untuk bby mama n ayh kali ni...tq theasiaparent malaysia...bnyak bg info untuk sy mngandung kali ni..untuk jenama babyhood smga trus berjaya n hasilkn produk yg trbaik 🥰

Hari ke 7 (23 November 2022), Terus positif, aktif dan bersemangat. Ingin memberi yang terbaik buat diri dan keluarga. Moga baby dlm kandungan pun begitu mindanya. 🌹Semangat semua, ada rezeki kita nanti. Amin

✔️ Hari 3- 18/11/2022 (Jumaat, 9.57am) Semoga ada rezeki untuk saya memenangi hadiah ini, sedikit-sebanyak membantu saya yang baru beberapa hari berpantang sendiri. Amiin. #babyhoodmalaysia #theasianparent

✔️ Hari 2- 17/11/2022 (Khamis, 2.44pm) Semoga ada rezeki untuk saya memenangi hadiah ini, sedikit-sebanyak membantu saya yang baru beberapa hari berpantang sendiri. Amiin. #babyhoodmalaysia #theasianparent

✔️ Hari 1 -16/11/2022 (Khamis, 4.39pm) Semoga ada rezeki untuk saya memenangi hadiah ini, sedikit-sebanyak membantu saya yang baru beberapa hari berpantang sendiri. Amiin. #babyhoodmalaysia #theasianparent