Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!

Mommies, anda mungkin pemenang bertuah kami bulan ini untuk bawa pulang produk Babyhood bernilai sehingga RM1,088! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-babyhood-produk/1720

Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!
897 Balas

Hari 1 (16 November 2022) Produk babyhood adalah pilihan keluarga saya turun temurun dari abang, kakak dan sekarang pilihan saya. Harap rezeki buat kami yg baru nak menimang cahaya mata pertama.❤️👶🏻Hero kami🤲🏻🤱🏻 #Babyhoodterbaik #Theasianparentsgoodadvisor

Day 1. (15/11/2022) Bismillahirahmanirahim Moga jadi rezeki baby sulung saya untuk menang hadiah ini. Moga dengan rezeki ini dapat kami gunakan sebaik mungkin untuk baby pertama ini. Amiinn. I love #babyhood for their quality and the aesthetic appearance 💋

2y ago

Day 8 (22/11/22) Wah cantik kan tarikh hari ni! Tahniah kepada parents yang melahirkan cahaya mata mereka pada hari ni. Sedar tak sedar dah lapan hari saya log in ke apps #theasianparent ni. Moga rezeki anak ibu dapat menang hadiah dari #babyhood. Ibu sentiasa mendoakan kebaikan untuk anak ibu ni. Moga kamu sentiasa berada dibawah lindunganNya. Jaga diri baik baik dalam rahim ibu ye hehe Iloveyou my baby 🥰

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM.. semoga kemenangan milik saya🥰.. rezki anak kedua 11weeks… BABYHOOD & THE ASIANPARENT saya follow dari anak pertama lagi tahun 2020😘😘😘… alhamdulilah rezki sekali lagi tahun ni untuk follow up lagi THE ASIANPARENT🥰🥰🥰

Hari 1 (17 Nov 2022) Harini genap seminggu dari tarikh kelahiran anak mommy. Sepanjang kehamilan 1st born mommy ni banyak refer apps The Asian Parent utk tips dari awal kehamilan sehinggalah baby lahir. Semoga ada rezeki Nufael dapat hadiah dari Babyhood Malaysia!

Hari 1 (24 November 2022) Hari2 login @theasianparent sbb byk info tentang parenting kat sini.. sgt2 bermanfaat bg mammy dan daddy. tp bru nmpk contest ni.. So let's join from beginning.. Sebab masih belum terlambat. Moga ada rezeki untuk baby dec22 sy ni 😍.

Day 4 [ 20 nov 2022 ] Hari-hari tengok baby cot ni. Kalau rezeki baby saya. Saya nk hias bilik anak no 2 saya secepat yang mungkin. Walaupun anak nak masuk 2 saya tetap excited nak prepare barangan baby. #TheasianparentMalaysia ❤️ #BabyhoodMalaysia ❤️

Day 5 [ 21 Nov 2022] Hari-hari melawat ig babyhood & The Asians parent. Excited betul tengok baby cot ni. Semoga rezeki berpihak pada anak saya. Kawan-kawan jangan lupa update 7 hari berturut-turut. #TheasianparentMalaysia ❤️ #BabyhoodMalaysia ❤️

Hari 1, 20November 2022 Mulai serta theAsian Parents sejak sebelum bukak buku pink lagi sebab banyak persoalan terjawab dari info2 di sini . Keep it up !! Semoga dapat terus bantu newbie2 mommy ni 🫶🏻 #BabyHoodMalaysia #TheAsianParents #mommy

☀️ Hari 2, 18 November 2022 ✅ Semoga semua yang membaca dipermudahkan segala urusan, diberikan rezeki yang melimpah ruah dan dikurniakan kesihatan yang baik . Doakan saya , juga ya 🥰 Tahniah in advance kepada pemenang yang terpilih 🥳✨

Day 2 ( 25/11/2022) Nak beli baby cot tapi tak mampu lagi. In Shaa Allah akan ada rezeki yang tak disangka2 untuk baby yang bakal lahir nanti. Amin2 yrb.. @babyhoodmalaysia @theasianparent_my #firstmom #babyhoodmalaysia #theasianparentmy