Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!

Mommies, anda mungkin pemenang bertuah kami bulan ini untuk bawa pulang produk Babyhood bernilai sehingga RM1,088! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-babyhood-produk/1720

Rebut Peluang Untuk Menang Produk Dari Babyhood Malaysia!
897 Balas

Hari 1, 1 Disember 2022 😍😍 semoga ada rezeki baby saya. nak jugak merasa anak ada crib sendiri dari #BabyhoodMalaysia ❤️ 3 Disember 2022. Hari ini merupakan hari ke3 saya login & comment for this babyhood post 😊😊semoga ada rezeki Ali Imran nak ada tempat yang selamat & selesa tidur 🤭😍

Hari 1, 1 Disember 2022 😍😍 semoga ada rezeki baby saya. nak jugak merasa anak ada crib sendiri dari #BabyhoodMalaysia ❤️ 2 Disember 2022. Hari ini merupakan hari ke2 saya login & comment for this babyhood post 😊😊semoga ada rezeki Ali Imran nak ada tempat yang selamat & selesa tidur 🤭😍

Hari 1 (17 November 2022) ❤️❤️❤️ Semoga ada rezeki untuk anak pertama saya yang akan lahir pada tahun 2023. Semoga ada rezeki baby untuk menang dan merasai product daripada Babyhood. Saya percaya Babyhood dapat memberi keselesaan dan moment yang yang terindah buat baby saya😍😍😍❤️

Hari 2 , 21Nov2022 35weeks 4day harini alhamdulillah baby active dan berat mama makin meningkat dengan resepi2 dan bantuan The asian Parents … banyak pengalaman pertama saya rujuk di sini . Semoga penghuni pertama mama sentiasa sihat dan dipermudahkan urusan bersalin nati . #theasianparent # babyhood

Hari 2 (18 november 2022) Alhamdulilah untuk hari baru. Tiap pagi mesti log in aplikasoi theasianparent untuk baca info-info tentang perkembangan bayi. Theasianparent aplikasi melengkapi keperluan saya sebagai “first time mom!”. Moga theasianparent terus memberi informasi terbaik buat para ibu-ibu.

Hari 1 (17 November 2022) Suka sangat dengan website The Asian Parent Malaysia yang banyak sangat info untuk ibu hamil seperti saya. IG Babyhood juga ada banyak produk yang bagus untuk bayi yang bakal di lahirkan nanti. Semoga ada rezeki buat bayi ke 5 saya yang bakal lahir bulan Mei 2023 nanti 😊

Hari 1 (17 november 2022) semoga rezeki anak pertama ibu terbentang luas dan mencurah-curah... Semoga anak ibu bertuah untuk mendapat hadiah dari Babyhood ini... Ibu x mampu untuk membeli barangan mahal, tapi ibu berusaha untuk memberikan yang terbaik untuk anak ibu... ❤️

2y ago

Hari ke 7, 23 Nov 2022, Untukmu ank ibu, makin hari ibu rasa ada tendangan darimu anak... Walau lemah lagi, tpi ibu rasakan ia.. Hebat anak ibu.. Ibu doakan kamu sentiasa sihat, dan kuat untuk hadapi segala rintangan... ❤️

hari ke 5 ( 19 november ) yeaaayyyy sampai suda d hari yg ke 5 . semoga ada rezeki merasa barang dari BABYHOOD 💕 . PLEASE PICK KE . 🤣 . BABY COT DARI BABYHOOD - mudah di gunakan - keselamatan terjamin - barang dari bahan yg berkualiti - mempunyai roda yg high qulity ❤️

Hari 1 14 November 2022(sbnrnya dh lama log in tp x ingat bila 😅)..smga ada rezeki utk kami sekeluarga utk dipilih sbg pemenang .. memandangkan ini adalah kandungan Sy yg ketiga tp jarak jauh dh 13 tahun..jd apa jua barangan baby mmg honestly dh xde...terima kasih byk ye

Hari 1 [17 November 20222] Alhamdulillah my first pregnancy is such a miracle. AsianParent app is the only app yang sangat benefits to all mom out there✨Sebenarnya dah lama niat nak beli @babyhood’s cot bed since first trimester, semoga ada rezeki untuk anak saya 💖