Rebut Peluang Untuk Menang Double Electric Breast Pump!

Mommies, anda mungkin pemenang bertuah kami bulan ini untuk bawa pulang 1 set Double Electric Breast Pump dari Tommee Tippee bernilai RM799! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-double-electric-breast-pump/1616?lng=my

Rebut Peluang Untuk Menang Double Electric Breast Pump!
270 Balas

Day 5 - 29/08/2022 Alhamdulillah ! 2 days to go.. Tanda2 nak bersalin makin jelas. Sakit di pelvis dan pinggang makin terasa bila ada rasa braxton hick contraction. Walaupun kontraksi tipu2, itu tandanya badan dah bersedia untuk melahirkan! Jangan lupa buat senaman ringan dengan birth ball untuk senang melahirkan nnt ya ibu2! Peringatan untuk saya juga 🥰🥰🥰

Day 4 - 29th August 2022✅ This Double Electric Breastpump is surelyyy my number 1 wishlist!! 😍🤤 As a new mom, I’ve been chosen the wrong breastpump which doesn’t work as it should, which lead to inefficient pumping sessions 😫 I hope this magic product from TOMMEE TIPPEE can be mine so I can do better for my baby 🥰🥰💯✨

SETIAP HARI Saya log in untuk tengok perkembangan baby Saya.. kerana Saya 1st mom.. Sy pun bersalin 26/7/2022.. banyak info yg Sy perlukan so memang setiap hari buka untuk baca2 artikel jugak & claim point untuk shopping barang baby.🥰 22 August 2022 Sy pon memang log in & nampak kontes ini & Hari ini baru free untuk join kontes💞

Hari 1, 1 september 2022 check-in ✅ hari2 tak pernah skip sbb nak tengo perkembagan baby, sy suka baca artikel² yang di sediakan dalam apps the asianparents Malaysia kerana ini adalah kehamilan pertama saya dan saya mendapatkan informasi2 dari segi pemakanan ibu hamil, saiz badan bayi dan banyak lagi,, mmg the best la 👍

Hari 1- 28 Ogos 2022 (Ahad) 6.39pm ✅ Hari 2- 29 Ogos 2022 (isnin) 9.43am ✅ Hari 3- 30 Ogos 2022 (Selasa) 8.15am ✅ Hari 4- 31 Ogos 2022(Rabu) 11.55 am ✅ Hari 5- 1 Sept 2022(Khamis)2.45pm✅ Wah dah masuk bulan September 😍 semoga perjalanan penyusuan bayi (fully BF) khususnya ahli TAP dipermudahkan 💛💚💙💜

Day 2 - 27th August 2022✅ Login a few times today to gain more knowledge on Baby’s Nutrition. There’s 9 main topics in this section, a very informative and interesting videos were provided. These videos are very useful because my baby just started his solid food journey. Let’s check it out dear mommies!! 😍😍😍

✅ Hari 2, 2/9/2022 Jumaat Hari ni genap 27weeks anak Mama. Esok hari Mama ade appointment utk buat detail scan. Excited nk tunggu hari esok. Doakan semoga dipermudahkn urusan Mama yea Ibu-Ibu semua ☺️ semoga anak Mama dalam keadaan yg baik, sihat & beri kerjasama utk lihat jantina anak Mama 🤗 InsyaAllah…

Day 5 - 30th August 2022✅ TheAsianParent apps not only providing information for expecting parents, but it also functioning as a continuous informative apps suitable for pregnancy, parents with babies, infants and toddlers. Thank you TAP for being my companion throughout this motherhood journey!! 💯💯😍

Hari 1 - 25/8/2022 ✅ Hari 2 - 26/8/2022 ✅ Hari 3 - 27/8/2022 ✅ Hari 4 - 28/8/2022 ✅ Hari 5 - 29/8/2022 ✅ Hari 6 - 30/8/2022 ✅ Hari 7 - 31/8/2022 ✅ Done check in 7 days **memang tiap hari check in apps theAsianparent 😊 Semoga ada rezeki saya utk memenangi Double Electric Breast Pump ini😍

Hari 1 - 31/8/2022 ✅ Hari 2 - 1/9/2022 ✅ Hari 3 - 2/9/2022 ✅ Hari 4 - 3/9/2022 ✅ Hari 5 - 4/9/2022 ✅ Hari 6 - 5/9/2022 ✅ Hari 7 - 6/9/2022 ✅ Done ✅ Harini kandungan dah 28 minggu 4 hari. Tinggal lagi berapa bulan je anak umi nak keluar 🥰 Semoga ada rezeki anak umi kalini.