Selera Susu

Hi mommies, anak Sy baru na masuk 5 bulan. Dr bulan pertama hgga awal bulan February, baby consume lactogen tp skrg lgsg dah xnk. Sehari minum x smp 10oz itu pun puas paksa. Give it try to: Friso-kembung & x popo Dumex- x popo S26-lgsg xnk Skrg pki similac, selera minum mmg tinggi & x kembung tp popo x cantik, mcm cair.. Ada cadangan utk Sy atasi masalah ni?

1 Balas

Kene tukar susu tu sis...kalau popo cair tu takot cirit birit maknanya susu tu tak sesuai dengan baby

4y ago

Ada ke cadangan mana2 susu yg seakan similac sbb anak Sy gemar sgt pd similac