hye

baby sy hmpir seminggu x popo..dia nmpk normal..apa yg blh sy buat utk bagi dia popo..any suggestion

1 Balas

baby breastfeeding ke atau susu formula?klu susu bdn...normal sis.klu perut baby lembut xkeras kembung.baby sy dlu 2mnggu xpopo.g klinik doc kata normal klu susu bdn.

5y ago

a.ah sis.rasa prut die xkeras n bby xmeragam .ok la tu .bby sepupu saya lagi lama xberak.sebulan xberak.die bwk g klinik doc check perut semua normal .its ok.