Anak rengek waktu malam

hi mommies, anak saya setahun, normal ke tengah tidur dia rengek rengek kejap, pastuu dodoikan tidur balik. pastuu rengek balik, dodoi tidur. ada laa repeat dalam 3-4 kali baru dia tidur betul betul. sebab apaa yee kalau macam tuu.

4 Balas

Kalau anak saya macamtu, bila siang dia banyak aktiviti. Main2 je kerja. Banyak ketawa. Haa malam jadi la macamtu. Merengek sambil tutup mata bila tepuk2 atau ngempeng kan dia tidur balik

lebih kurang ank sy.. dia jadi mcm Tu kalau suasana bilik panas,dia xselesa, nak menyusu,lapar,pampers basah..

klau ank sy la..klau rengek n tido x Lena sbb lapar

dia terlalu penat.