Periuk bayi

Hi mommies , anak dah start makan boleh share periuk jenis apa yg sesuai untuk baby?

6 Balas

pakai periuk biasa je masak ats dapur gas. boleh beli tmpt kukus dia utk tenggek ats periuk kecik tu. skjp je guna utk masak bubur takperlu foodprocessor mahal. ada blender biasa pun dh bole guna asalkan xcampur cili.

sy beli periuk ni je sis utk msk makanan baby . lepastu kat rumah dh memang ada hand blander. so jimat la sikit dr nk beli baby food processor tu.

sye guna periuk biasa je yg hari2 guna untk masak, cuma makesure periuk yg nk guna tu takdek masak bnde2 pedas la. sye guna brand tefal je

Saya guna periuk biasa yg saya guna je. Cuma invest beli babycook multicooker rm80 yg boleh steam & blend

sy guna periuk dessini je yg kecik

pakai apa yg ada kt rmh je