Periuk apa yg sesuai untuk masak makanan baby

Haii mommies , nak tnya pndapat.. periuk apa sesuai untuk masak makanan baby ya ? Pakai yg sedia ada kat rumah boleh tak?

3 Balas

Anak saya guna periuk/kuali kt rumah je. Blender yg saya beli khas utk dia

Ya, saya pakai yg ada di rumah je.

3mo ago

OK je. Saya beli non stick pan masa anak setahun lebih sbb memang kat rumah tak de non stick pan. Senang nak buat pancake. Tu yg beli. Sebelum tu masak guna periuk/kuali aluminium, stainless steel.