Anak 4 bulan memang begini ke?

Mommies, anak 4 bulan memang da start tarik tangan mama dan ngap masuk mulut ye. Haha.. terhibur pulak, bagi pipi dia ngap pipi pulak. Kalau meniarap tu, apa yg boleh dia capai pun semua dia ngap masuk mulut. Anak first dulu tak awal macam ni.. ni tanda dia dah nak makan ke eh?

1 Balas

x lah bkn nk mkn tp die dah pandai explore nk rasa ape kt sekitar..rasa tgn camne..kaki camne..mainan camne.Dia dah pandai gune deria nk rasa