susu drop

Mommies amalkan apa utk elak susu drop? Now anak da 7mth, df smpy 3 bln je, dia da refuse df. Now susu campur baby formula n susu bdn.

3 Balas

Try kurma cina,kurma,buah tin.. Ada petua yg senang lg cara bajet, mkn roti gardenia yg filling jagung tu.. Sbb sy sesuai cara cmni, ada stgh smpai kena makan mcm2 ubat.. Try kaedah traditional dlu

kerap minum air masak,supaya badan x dehidrate,cukup utk supply susu, minum susu segar, utk milkbooster boleh minum air halba

Pam susu x? Ka bg df ja? Org kata klu bby x df kena pam selalu