Kurang susu badan

Ada tak mommies yg kurang susu badan? Baby 21 hari skrg..Sy try pump dpt 1oz je utk 2 belah breast. Terpaksa topap FM sbb anak lapar tak cukup susu. Pakej kena marah ngn KK sbb bg FM, bukan kita tak usaha, mcm2 da buat, da bg anak DF utk stimulate rangsangan, minum milk booster, mengurut pon dah. Now pump every 2H utk maintain susu tak drop 😭 rasenye rezeki susu ibu x berpihak pd sy

1 Balas

Awal lg. Bg df je tak payah pam lg. Bg je. Lagi satu baby nangis bkn sbb tak cukup susu je. N lagi satu perkara kena tahu, baby yg minum suus ibu x tido lama mcm baby yg minum fm sbb susu ibu halus. Susu fm lambat nk hadam so baby tido lama.