Ibu Boleh Bertukar jadi The Hulk!

Mommies, akhirnya HARI MINGGU! Tapi apa erti hari minggu kan. Siapa di sini pening apabila tinggal di rumah dengan anak anak, angkat tangan! ??‍♀️ Kami faham, penulis-penulis kami juga pun stress sampai boleh jadi singa tau! Tiap hari ada je berperang di rumah dan sebagainya. Anda pula bagaimana? Ada perkara lucu yang terjadi sepanjang bekerja di rumah? ?Jom lah kongsi bersama dengan kami dan pengguna lain! https://my.theasianparent.com/bekerja-dari-rumah/web-view

10 Balas

Betullll!! Pengalaman saya pun sama. Ada video call 3 x sehari. Nak buat kerja pun susah anak2 suka tarik mama pergi sini sana, bergaduh pulak. Macam zoo. Selepas tu husband pulak buat bising lapar. Ohhhh ibu2 macam mana nii.

jd singa, hulk sume ada.. tp bila. ank dh tdo tgk muka anak sedih plak.. haila..

Bukan setakt ibu je ayah juga..

Sangat sangat setuju 😂😂😂

Betul tauu 😆

Betul sgt2 😂

😂😂😂

Ye..betul tu

😂😂😂

😂