tips scann

mommies ade tips takk nk scan baby bg kerjasama..kali kedua nk scan swastaa..masa ptme sorokk puas goncangg..harapp kalini nmpkk laaa

3 Balas

sama mcm baby saya. xmau tunjuk lansung.. buat 5D pun dia xmau bg tgk gender. tutup dgn kaki. sblm scan saya dh mkn kenyang2. minum manis2. pun dia Lena jaaaa. nak scan muka pun saya kena mengiring ke kanan. last2 doctor suruh jalan2 pusing satu bilik doctor baru dia bukak sikit kaki. tu pun nampak sipi2 jaaaa 🤣. scan dari 18week sampai 28week baru taw gender... semoga baby awak bg krjasama

1 jam sblum scan blh cuba mkn ice cream,air ais yg sjuk,atau air klpa...

Tiada tips. Baby nak bg surpriseeee. Cuba la pujuk baby ya.