Duphaston kuatkan rahim

Mommies, Ade tak kat sini yg kene makan duphaston jgk?..mcm saya sepatutnya hmpir 10 minggu dah tpi kantung kecik lg nampak egg sack tapi xnampak janin..Ade darah bercampur lendir mase buang air kecil..tak sakit Dan xde heavy bleaading.

4 Balas

Sy makan duphaston skang at 9 week dan doktor suruh sy makan until habis first trimester

3mo ago

Saya bleeding banyak. Dah nampak janin scan last week. Insha Allah everything going to be ok. Dun worry ya