gigi reput

hi mommies.. ade ke y mcm sy.. sy pregnant 16 mggu.. sblum ni trimester pertama sy skit gigi then sy mula minum susu tapi kdg2 miss.. hari ni tgh sedap2 kunyah spageti bnyi kruppp rupenye gigi saya pecah.. ?.. ibu2 minum susu ape utk elak kurg kalsium?

1 Balas

Omo, baby dh ambil kalsium gg sis 😅😅. Sy minum susu HL. Nak minum 2 gelas sehari.

5y ago

Ohyeke. 🤔🤔 Senang sis pergi farmasi mintak ubat untuk calcium. Ada rasanya. Tanya untuk wanita pregnant.. Nti org farmasi tu suggest yg sesuai