Cyst Semasa Hamil

Hi mommies. Ada yg pernah or sdg alami tak cyst time hamil. Sy 1st time & agak terkejut bila scan doc bgtau ada cyst. Doc ckp tak yah rsau. Nanti cyst tu akan mengecil & hilang bila baby semakin membesar. Sy skrg pregnant ank ke2. Baru 10w. Rsau sgt. Ada yg boleh share pengalaman tak bila dh bersalin nti mcm mna? Still boleh bersalin normal ke

4 Balas

sama macam saya. walaupon doktor pesan jgn risau. hati ni tetap jgk risau. baru ni scan doktor cakap ada cyst. anak ke 2. skrg 9w. semoga cyst kita semua hilang la ye. semoga dipermudahkan segala urusan sepnjang mgandung hingga bersalin 🤲🏻

7mo ago

aamiin 😭😭🤲🏻