cyst in pregnancy

Hi Mommies,, Baru tadi jumpa doc , doc ckp cyst sy semakin membesar.. sakit hati Dan risau , Saya dah 5 bulan pregnant... Doc ckp nanti susah nak bersalin normal klu cyst dah besar nanti susah.?Ada ubat utk mengecutkan cyst ke??.. Tlg saya Mommies klu ada ubat..tlg bgtu saya. ?

1 Balas

Ni antara makanan yang kecutkan cyst mommy. Boleh pilih dan amalkan selalulah. Ples jgn ambil produk soya or kekacang itu akan besrkan cyst lg. Harap mommy cepat baik. 🌹 1. Buah delima/promagenate. 2. Sayur2 broccoli, kobis, califlour, bak choy, raddish. 3. Minyak zaiton. 4. Cendawan. 5. Anggor merah dan biji. 6. Oats 7. Teh hijau. 8. Buah2 citrous – lemon, limau nipis, grape fruits 9. Kacang2 almond, walnut, peanuts, gajus. Yang tidak diroasted. 10. Bawang merah. 11. Kunyit. 12. Spirulina, chorella 13. Sayur2 hijau , sawi, bayam, salad dll. 14. Minyak kelapa dara. 15. Bawang putih 16. Kucai dan celery 17. Berries – blue berries, black currant. 18. Maca 19. Fax seeds

5y ago

Welcome mommy 🌹