perut gatal

Hi mommies. ada yg pernah rasa gatal2 tak kat perut. kalau ada, korang buat mcam mana ?

4 Balas

Sama gatal jgk. Lepas Mandi dah okay.. pakai shower cream yg beli Kat pharmacy sesnsitive skin tnya pharmacist tu yg Sesuai utk preggy women. Jgn beli kt Watson or guardian bahaya banyak chemical yg Xsesuai utk preggy women

Sis cuba pakai oil serum jenama Eden. Dia untuk stretch mark, tapi sesuai sangat utk gatal2. Perut saya sensitif sejak awal pregnant naik bintik2 gatal Alhamdulillah dah ok & kurang

Kalau sya skip sapu bio oil memang akan gatal kat perut.. rasa kering dan tegang, rasanya tu yg buat perut gatal.. try sapu bio oil

Saya sapu dengan lotion untuk kurangkan gatal dan mandi air suam. Alhamdulillah kurang gatal tu