Kulit kering belakang telinga

Hi mommies, ada x sesiapa pernah berhadapan dgn situasi ni? Last time sy kena sbb pakai subang selain emas. Then dah ok, ni x tahu knp kena balik & makin teruk. Eczema ke ni? Anak sy pun mcm start kena tapi dia sebelah telinga bahagian hujung telinga atas tu je.

Kulit kering belakang telinga
2 Balas

nnti puan try tukar sarung bntal or cadar tgk mcmne dlu .kekdg hama atau habuk jika kulit kita jnis snsitif blh juga jd mcmtu..better pergi klnik utk dptkn rawatan .nnti doc akn bg ubat yg sesuai dgn apa puan alami ..mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin

sis anak saya pun sama macam tu.. anak saya baru 6 bulan dri dia 4 bulan telinga dia kering dan kerap luka dia garu sampai berdarah.. skrg dh ok.. si cuba pakai cream ezzera beli dekat farmasi around 50 ke 60 ringgit macam tu.. mahal tapi berbaloi...