Makan ketam

Hello mommies.. ada x kat sini mkn ketam time pregnant..tgk kat bhgian mknan ckp xblh mkn ketam..ehehe..teringin nak mkn..

2 Balas

Sy mkn je sist... Sy seorg yg x suka mkn ketam.. Anti❎😂😂😂 tpi tiba² satu hri nie nk sgt ketam.... Skli dpt mkn perasaan happy semacam, mkn smbil nyanyi.. Rupanya preggy😍😍😍💖💖💖

4y ago

Alhamdulillah..tahniah sis... hehe.. okay la..mkn ketam la ni..hehe..take care sis

Boleh je nak makan kalau takde allergic tapi yg betul2 dah masak shj. Makan berpada2.

4y ago

🤗🤗