Makan ketam

Hai mommies,is it ok 13weeks pregnant mkn ketam?smlm teringin sgt ketam and sroh mama I masak sambal ketam,I mkn smpy 2,3 ekor..sblom ni mmg x pernah sentuh lgsung seafood...ini 1time teringin mkn #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Janji xde allergik and ketam masak sepenuhnya. Thn shouldnt be a problem. Saya awal kehamilan pun ade je makan seafood smua ni. Skrng 16w Alhamdulillah scan baby active je dlam.

11mo ago

thank you😊 Alhamdulillah klo mcmtu

ok je. elakkan jika ada allergik seafood. tu ja