Hi mommies, ada tk yg pengalaman tanda lendir darah berhari-hari datang?

Hi mommies, ada tk yg pengalaman tanda lendir darah berhari-hari datang? Harini hari ke3 Contraction mild. Irregular (sebenarnya masih keliru tp sakit lah juga macam rasa period pain, on off) macam mana ya? Darahnya keluar macam darah period. Bukan warna coklat.

2 Balas

puan dh jumpa doc??n pergi hsptl ? dptkn rawatan kadar segera?