Keluar lendir coklat sahaja, 38minggu5hari.

Saya keluar lendir coklat, tapi takde rasa apa apa sakit. Masuk harinih hari ke5. Tapi dia on off. Takde tanda darah. Nih tanda tanda nak bersalin dah ke? Sebab tanya nurse, nurse cakap keluar tanda darah pergi hosp. Ada yang sama macam saya ke? Saya sertakan gambar

Keluar lendir coklat sahaja, 38minggu5hari.
4 Balas

sis siap siap sedia ❤️ insya allah nak dekat dah tu... kalau risau.. pergi je hosp.. ckp kat diorang and tunjuk gambar... nnt maybe diorang akan check bukaan😄... tahniahh sis❤️ nak menyambut baby🌹

niy tanda2 bersalin sis..dah ada bukaan..sis kne g hospital segera.. takut terjadi apa2.. semoga dipermudahkan urusan sis..Amin🤲

tpi ni dh mcm drh bkn coklat lg,drh yg lama sikit kat pad dy jd coklat n dh meresap ke dlm...

1y ago

Coklat sis. Bukan darah sebab nih baru keluar masa tuh dekat pad. Kira basah lagi belum kering

Dah xlama.. g la bersenam, bersama suami supaya cpt bukaan..