Keluar tanda darah lendir

Hi mommies, ada tk yg pengalaman tanda lendir darah berhari-hari datang? Harini hari ke3 Contraction mild. Irregular (sebenarnya masih keliru tp sakit lah juga macam rasa period pain, on off) macam mana ya? Darahnya keluar macam darah period. Bukan warna coklat.

7 Balas

Sis macam mana dah bersalin ke? sebab saya pun sama.. dah ada darah campur lendir mcm mucus plug dah 2 hari.. Hari first dah pergi hospital tapi doctor suruh balik sebab takde bukaan and contraction lagi.. now dah ada contraction tapi irregular jugak on off mcm period pain and boleh tahan lagi sakitnya.. keliru nak pergi hospital balik ke atau tunggu sakit betul2 ?

Dah kluar darah berhari2 baru nk bertindak ke sis ? Awal2 prgnant nurse dh pesan kan kalau kluar darah ke apa ke trus g hspital. Awk ni bahayakan nyawa ank awak ni dah berhari2 bru nk bertindak

3w ago

selalunya klo ibu xda sejarah sakit apa², walaupun ad darah tp contraction xda, hosp sruh balik je dlu.

Patut kalau keluar darah wajib pergi hospital. Tp ada je org yg dtg period while pregnant. Better check kat hospital untuk kepastian

Seriaunya saya masih boleh tanya di sini dengan darah keluar mcm darah period. ?‍?

4w ago

Maksud saya darah *colour macam period. Sedikit je darahnya keluar tp harini dah masuk 3 hari haaa gitu sis ?

pergi pac sis, sy pn sm cm sis kluar lndir n darah sy trus k pac.. risau kn bby

Dah dekat due ke ni? Pergi PAC HOSPITAL SEGERA?

3w ago

Oo blood show la tu