Minum Air Gula

Hi mommies! Ada tips tak nak minum air gula nanti kat kk? ramai pesan jangan muntah.. macam mana mommies tahan muntah tu? #firs1stimemom ##pleasehelp #First_Baby

29 Balas

Sy sebulan lepas baru lepas minum air gula.. Alhamdulillah.. okey je.. cume kalau rase tkut xleh nk telan yg KK pnye sbb xde perisa.. beli yg farmasi punyer air gula.. perisa oren.. rasa macam air gas mirinda oren tu..mlm tu letak dlm peti.. bawak p klinik.. minum sesejuk gitu.. bestla lapar kan.. minum sekali nafas je kalau tkut muntah.. kalau xleh minum je slow2.. jgan gopoh2.. tggu 2 jam tu ade jgk rase pening2.. tp make sure rehat 2 jam tu.. jgn nk buat ape2.. kalau boleh tido lg bgus.. rehat.. baring je.. inshaAllah okey.. tu jela pengalaman sy