28w start kira kick

hi mommies ada tak yg sama dengan saya , baby tak berapa nak menendang sangat . Before 28w pun saya tak rasa sgt baby tendang. Memang jarang sangat. Ni dah 28w nurse suruh start kira pun saya blur nk tick camne kalau tak rasa baby tendang . kena baring baru rasa tu pun perlahan je. Kalau bekerja tak rasa langsung. Pening nak tau baby ok ke x dalam perut ni 🥹🥹🥹

11 Balas

Nurse ada bgtau saya cara kira baby gerak, bila ada rasa keras kat bwh perut mcm baby tgh gerakkan badan dia. Sis ada rasa tak mcm tu walaupun tak rasa sgt tendangan baby?