Benang czer terkeluar

Hi mommies! Ada tak sama mcm saya? Luka hujung tu tak elok2 lepastu skg ni benang terkeluar sikit. Agak2 bila boleh elok ya? Lepastu mcm mana nak jaga badan untuk czer mommy lepas pantang? Ke jaga makan je? Exercise semua tak boleh buat kan. Saya risau badan naik balik hehe baru merasa turun 10kg lepas beranak ni. Dari 85kg now dah 75kg.

2 Balas

hi sis..luka sis mcm mana? sy pun mcm sis juga. tepi sekali tmpt czer luka..n masa duk picit nk keluarkan air bisa.. nampak benang la..adoi seriau sy..huhu.. sis dh tya nurse ke?

6mo ago

Hi awak. Dah kering hehe saya tgk tiktok dressing luka beli kat farmasi. Nama dia hydrocyn. Awak beli air dia dgn gel. Saya pakai tu tutup dah lubang & benang hilang. Sekejap je. Memg recommend

kerapkan cuci bersih kwsn luka nanti benang tcabut sndri. jaga mkn, light exercise semua boleh bila luka dh elok.