IUCD

Hi mommies... Ada tak mommies dlm ni yang pengalaman pregnant with iucd... Mcm mana pengalaman time deliver tu ek...

2 Balas

Hi semua, sya dah pakai iucd about 3 months tapi tak dtg period. Bila buat upt test, double line. Anak pula baru 4 bulan lebih. Ada sesiapa tak pernah experince mcm sya ? And apa the next step yg sya patut buat ? Sya tak ready lagi nak ada anak. Sbb anak 1st pun masih keci.

akk sy ckp . biarkn je iucd tu sbb nnti baby akn main haha😂 ada kuar² . pegg iucd tu . ada yg keluar sama2 je dgn iucd . smlm baru je tgk dekat fb