Iucd ok tak

Hai mommies sni Sapa Ada pengalaman pakai perancang iucd?

6 Balas

saya 3 x pakai iucd means 9 tahun. bila abis 9 tahun saya stop sbb nak rancang sendiri.. tp setelah 5 tahun maybe hormon dah x teratur lekat tahun ni. ingat anak 2 jer..rupanya 3..so far saya sgt selesa pakai iucd ni lebih² lg rahim saya terbalik.. haid teratur..badan maintain.

1y ago

saya 2 x pasang di swasta 1 x bukak di kk dannpasang semula di lppkn.

Saya pakai iucd sudah 8 tahun ni. Memang susah ngandung saya pakai ini. berbanding tdk pakai apa², hati² pun melekat juga😂Tp skrg, saya suda sebulan bebas iucd. d umur saya masuk 32. kerana mahu tambah anak 1 lagi.

selesa x guna iucd? meas x terasa ke ada benda or benang kat dlm?

2y ago

sakit x masa pasang tue? dan brp kos pasang kalo kat private? sory byk tya.. 🙏🏻

hi.. haa sy pun nk baca ni pglman pakai iucd

saya pun nak tau juga?

F