selalu lapar

mommies ada tak mcm sy? 8 weeks and asik lapar. tak boleh tidur sbb asyik lapar padahal baru makan. dia punya lapar tu takleh bincang haha

19 Balas

sama lah saya dulu , 5 6 weeks lapar je setiap malam lapar. kena makan kalau tak makan tak bole tidur , lepastu masuk 8weeks saya dah start ada alahan , sekarang saya stress sangat sebab kerja saya asyik nak muntah. makan pun sikit je tak macam mula mula pregnant!