selalu lapar

mommies ada tak mcm sy? 8 weeks and asik lapar. tak boleh tidur sbb asyik lapar padahal baru makan. dia punya lapar tu takleh bincang haha

19 Balas

sy 5 minggu dah tak start puasa ke 4 tak boleh puasa sampai skrg sebab muntah2 dan tak boleh makan apa2 mesti nak keluar balik .perut kembung minum air nasi pun makan 2 3 suap je dah

sama lah... saya 16w ni pun.. 2jam sekali lapar.. kdg terpaksa ambil byk sayur... sbb nk bg lambat lapar... dah la lapar jenis xleh sabar n tnggu tnggu 😅

sama la .. dari awal preg .. smpai ni dah 12w .. asik lapar tak sudah .. kejap2 nak makan .. kalau tak makan sebu .. loya .. dah telan makanan bru lega ..

saya mmg selalu lapar hihi. dari anak 1st smp no. 5 ni. pregnant n masih menyusu baby, double lapar

sama, sy x tahu sy pregnant mse tu dh start lapar pelik, smpai skrg 9 week still lapar jga 😭

sama la kta sis hihi.. start tau diri berisi mulut cari mknan ja, skrg baru 5w6d

itu sudah biasa mcm saya KLW blh pagi hingga petang lparr jk😂😂

saya mcm awak masa trimister pertama now trimester kedua da ok da

Kite serupe😊