selalu lapar

mommies ada tak mcm sy? 8 weeks and asik lapar. tak boleh tidur sbb asyik lapar padahal baru makan. dia punya lapar tu takleh bincang haha

19 Balas

best nya..sy da msuk week 10 da lame xmrase nasi cmne😢asal bau org menumis je paling xsuke..tapi selera tu ade je bile bersama family makan rmai2 bile balik umh sesorg selera terus xde.minum Susu n air putih je.bskut kalau lapar sgt .berat turun mendadak🙇😢bau Ayam golek bazar ramadhan tu pom punyer la sedap tp bile beli.xleh masuk😓