selalu lapar

mommies ada tak mcm sy? 8 weeks and asik lapar. tak boleh tidur sbb asyik lapar padahal baru makan. dia punya lapar tu takleh bincang haha

19 Balas

Sama la sis, dulu masa week 5 mcm tu tak lalu makan, makan nasi 2/3 sudu je. Tak alah masa tu, ni dah masuk week 9, selera membuak2 la pulakkk. Mcm tak boleh nk control, kalau makan nasi berbuka, seblum tido mesti nk makan nasi. Haih, suami pun geleng kepala. hahaha. Tapi sejak week 9 ni makan lalu sungguh, tapi tu la lps makan muntah🤣. Tu belum makan obimin, alahai auto muntah lagi. haahhaa sabo ja laa. tapi kalau lapar tu mmg btul tak boleh bawak bincangg. hahaha

2y ago

sis skrg week 9? ok tak puasa? sy nak puasa tp risau kan baby