selalu lapar

mommies ada tak mcm sy? 8 weeks and asik lapar. tak boleh tidur sbb asyik lapar padahal baru makan. dia punya lapar tu takleh bincang haha

19 Balas

Saya dlu awal trimester takde langsung rasa lapar sbb tgh musim alahan muntah angin bagai. Hihi masuk je trimester 2 zuppp nafsu lapar nak makan tu makin menjadi jadi. Berat badan pon naik mendadak smpai 3 kg haha tak pasal2 kne minum air gula. Nasib baik sekali je minum and result pon alhamdulillah cantik🤲🏻🥰