Growth scan baby

Hi mommies, ada tak masa pregnant and buat scan kan baby selalu letak tangan atas kepala everytime scan? Ada maksud apa2 yang negatif ke? Setiap kali sy scan baby sy tangan kiri mesti atas kepala huhu

2 Balas

normal. baby mmg sentiasa bergerak dlm perut kita. kebetulan je tu tiap kali scan dia tunjuk gitu. saje gurau dgn mommy dia. jgn byk fikir ya mommy. selagi baby sihat, berkembang ikut usia maksudnya baby ok.

Hi. Kalau musykil setiap kali scan boleh terus tanya doc mommy. Masing-2 lain pengalaman nya.