Kepala baby

Hi & assalamualaikum mommies❤️ Sy nk tanya. Ada tak yg buat scan details. Semua Dr ckp normal. Cuma Dr pelik.. Kepala baby dekat bawah je. Patutnya baby active berpusing2. Tapi baby sy active cuma kaki & tangan je. Kepala gerak2 sikit je. Btw sy scan 23 weeks. Hrp ada yg bantu n jwb. Tq mommies😘 #firstbaby #1stimemom #bantusharing #pregnancy #advicepls #mommybuntu #tap

8 Balas

sy pngalam pregnant ni.. Smpai bersalin...doktr ada ckp kpla bby besar daripada badan...terkejut lh kn..bwa pgi .. jumpa doktor pakar...doktr pakai check...ok..sj normal jg... bersalin bulan 1 tu ..syukur bby comell...bykn brdoa semasam pergant...ya sis..leps tu ...pndpt sy..yg sis alami ini..bby akan aktif bputar.ikut keselesaann c manja ..memng bgitu sis...sy pun rsa bgitu yg pnting kira gerakkan tendang SMA putar.. itu lebih penting😁👍

4y ago

lama suda sis ...bersalin 26/1/2020.

kalau dah 28 mnggu nak buat scan details boleh ke

4y ago

Saya nak buat details scan 27 weeks haritu dah xnampak sebab baby dah besar. so proceed buat 4d,5d je.

Maaf, sy tak pasti. Tak cuba tanya doc?

4y ago

ye. walaupun lega semua nya normal. tp nk tau juga kenapa dia mcmtu.. tu yg tye sini. kot2 ada yg tgh alami bende yg sama.. huhu.

up.. tlg pls

up